Appen du må for sykling

Skal å sykle, da må vi bare applaudere deg. Så flott at du har tatt motet til deg for å komme deg ut. Det har vært vanskelig og trøblete. Men vi kan garantere om du ikke gir opp, så er sykling den beste formen for å holde deg i form. Sykling passer på blodpumpa og at du føler deg bedre. Sosialt samvær på endeløse landeveier eller i nydelig terreng. Hva mer kan man ønske seg?

Er man helt fersk med sykling, da er det mange ting å tenke på. Hvilken sykkel skal man velge, og må man bruke de skumle klikk-pedalene? Hvorfor er styret så bøyd og må setet være så hardt? Fins det ikke en smart løsning på koble av fjæringen når man går fra ulendt terreng til grusvei? og hvordan skal man venne seg til å sykle i så tynne klær?

En gratis tips

Mange bruker sykkel-computer og watt måler i pedalene for å overvåke treningen sin enda mer. For enkelte blir det en besettelse. Noen mener Garmin er den beste computeren, mens andre velger en annen løsning med mobilen sin. Hva enn du gjør, finn det som passer deg best.

Det kommer veldig an på hvilket nivå man skal legge seg på, og kanskje har du noe i eliten å gjøre? Det må man bare prøve seg frem på. Faktisk er det mange som har funnet ut at de duger i voksen alder, og konkurrert mange år etter at de fylte 40.

En app vil uansett hjelpe deg om du bare vil analysere treninger. Den appen vi snakker om heter Strava. Den har en gratis og en betalt versjon. Strava er koble opp mot for eksempel Google eller Facebook, slik at du kan logge inn med de samme detaljene.

Strava finner fort dine venner, men med Unibet Sport App er det du som finner dine venner. Det er kanskje ikke like aktuelt å ha med svigermor her, selv om appen ønsker at alle er med. Få med dem du vil og se hvordan de presterer på trening. Dette kan gi motivasjon for å gå til det neste steget.

Strava har også en funksjon som heter KOM. KOM er selve kongen av fjellet av King Of the Mountain. I Strava bruker man segmenter, og dette er en funksjon alle kan benytte seg av. Det som er morsomt er at mange profesjonelle syklister bruker Strava, og da kan man faktisk måle seg med de aller beste. Blir du den som er den beste fjellgeita av dem alle, da bør det stå på Strava.